Colaboratori

Notar public

Tiganiuc Loredana

BNP Molcut Iulia si Tiganiuc Loredana


Expert contabil si auditor

Cojocea Camelia Andreea

S.C. Activ Expert Business S.R.L.


Consultant management

Creanga Ion Alexandru

S.C. Activ Expert Business S.R.L.

Prezentare SCA SIRBU & SIMA

ECHIPA NOASTRA. Societatea Civila de Avocati SIRBU & SIMA, fondata prin asocierea dintre domnul avocat Cosmin Sirbu si doamna avocat Raluca Sima, reprezinta astazi o echipa puternica , caracterizata prin profesionalism, seriozitate si nu in ultimul rand pasiune pentru profesia juridica. Pe langa aceste caracteristici comune care reprezinta baza serviciilor de cea mai inalta calitate oferite tuturor clientilor, fiecare membru al echipei se remarca prin aptitudini personale atat in domeniul juridic cat si in cel al colaborarii directe cu clientii.

COSMIN-MIHAIL SIRBU. Membru fondator si partener.
A absolvit  Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. Incepand cu anul 2006 a devenit membru al Baroului Bucuresti. Abilitatea de a gandi strategic, pasiunea si entuziasmul pentru profesia de avocat, precum si capacitatea de a fi in permanenta la curent cu modificarile legislative sunt principalele calitati care ii permit sa ofere clientilor solutii eficiente si bine documetate in domeniile : proprietate intelectuala, stare civila si cetatenie, comunicatii si tehnologia informatiei.

RALUCA IRINA SIMA. Membru fondator si partener.
A a bsolvit  Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, promotia 2005. In anul 2006 a devenit membru al Baroului Bucuresti. Atentia pentru detalii, comunicarea deschisa si eficienta, pecum si  solutiile personalizate ii permit sa reprezinte cu succes interesele clientilor in domeniile : litigii mediere si arbitraj, recuperari creante si executari silite, investitii imobiliare si constructii, securitate sociala si relatii de munca.

Ulterior, pe parcursul anului 2009, echipa noastra a fost intregita cu alti avocati, personal administrativ, dar s-au conturat si numeroase colaborari cu experti din domenii conexe: notari publici, traducatori, consilieri in proprietate intelectuala, experti contabili, auditori financiari, executori judecatoresti, practicieni in insolventa, ingineri topometristi.

Impreuna cu acesti colaboratori am reusit sa oferim clientilor nostri servicii complexe si integrate de consultanta, asistenta si reprezentare a intereselor acestora pentru cauzele complexe in care au fost angajati.


Misiunea SIRBU & SIMA S.C.A. este de a deveni plus valoarea de care are nevoie fiecare client al nostru pentru a-si atinge obiectivele. Prioritatea noastra este sa intampinam cu succes toate provocarile cu care se confrunta clientii nostri si afacerile lor intr-un mediu competitiv.

VALORILE NOASTRE:

 • integritatea şi onestitatea se află la baza valorilor noastre;
 • increderea reprezintă principalul angajament faţă de clienţi;
 • suntem fideli partenerilor noştri de afaceri cu care am consolidat relaţii de cooperare de lungă durata;
 • beneficiind de un fin simţ practic şi realist, unul dintre obiectivele noastre este dobândirea excelenţei durabile;
 • viziunea obiectivă asupra faptelor este principiul după care ne ghidăm în identificarea şi soluţionarea problemelor;
 •  suntem caracterizati prin spirit întreprinzător şi putere de inovaţie;
 • suntem de părere că devotamentul pentru carieră este principala funcţie în atingerea targetului nostru;
 • dezvoltarea susţinută şi ascensiunea pot fi garantate numai prin îmbinarea atât a intereselor companiei, cât şi ale angajaţilor;
 • considerăm că puterea de inovaţie reprezintă sursa progresului continuu, iar oferirea de sprijin şi îndrumare sunt cheia către succes;
 • spiritul de echipă şi veleităţile personale. Căutăm să punem bazele unei cooperări armonioase şi dezvoltarea echipei, oferind fiecărui angajat posibilitatea de a-şi demonstra veleităţile individuale;

ANGAJAMENTUL SIRBU & SIMA S.C.A.:

 • atingerea excelenţei reprezintă principalul angajament faţă de clienţii noştri;
 • in scopul de a consolida încrederea clienţilor şi partenerilor noştri, ne-am angajat să ne desfăşurăm activitatea caracterizaţi de integritate şi onestitate;
 • SIRBU & SIMA S.C.A. se angajează să păstreze confidenţialitatea datelor clienţilor săi;


DOMENIILE NOASTRE DE EXPERTIZA  se axeaza in principal pe dreptul afacerilor, litigii comerciale, civile si administrative, solutionarea conflictelor de afaceri, arbitraj-mediere, dreptul proprietatii intelectuale, dar si reorganizarea si lichidarea judiciara, vizand in principal protejarea drepturilor creditorilor.

 • Societati comerciale si consultanta.  SIRBU & SIMA  S.C.A. este alaturi de clientii sai pe parcursul tuturor etapelor unei afacerii, de la planificare, organizare si punere in aplicare a unui plan de afaceri, pana la derularea activitatilor de zi cu zi. Incepand cu proiectele greenfield, continuand cu fuziuni si achizitii si incheind cu procedura de insolventa, SCA SIRBU & SIMA va sta alaturi in orice etapa a evolutiei companiei.

 • Recuperari creante si executari silite. SIRBU & SIMA S.C.A. va poate asista atat in faza prelitigioasa, amiabila, a recuperarii creantelor, cat si in faza litigioasa.

 • Comunicații și tehnologia informației. Doua dintre cele mai tinere si dinamice domenii ale dreptului, comunicatiile si tehnologia informatiei, sunt domenii in care  avocatiiSIRBU & SIMA S.C.A. exceleaza prin experienta, dar si prin capacitatea de adaptare continua a solutiilor legale la transformarile acestor domenii.

 • Invesțitii imobiliare și construcții. Echipa noastra are un inalt nivel de specializare in ceea ce priveste detectarea riscurilor, atat in materia imobiliara generala, cat si in cea a contractelor imobiliare. Alaturi de expertii nostri colaboratori: notari, cadastristi, experti evaluatori, arhitecti s.a., va putem pune la dispozitie intreaga gama de servicii care privesc acest domeniu.

 • Drept administrativ și contravențional. SIRBU & SIMA S.C.A., prin serviciile oferite, este alaturi atat de clientii persoane fizice sau persoane juridice, in ceea ce priveste relatia acestora cu autoritatile administrative(actele de control, autorizarile administrative, etc), cat si de  institutiile publice in probleme legate de emiterea de acte administrative, efectele actelor administrative emise precum si in probleme legate de activitatile de control.

 • Transporturi și proceduri vamale. Avocatii nostri va ofera un larg spectru de servicii juridice referitoare la dreptul transporturilor, dar si la domeniul legal conex, dreptul vamal.

 • Fiscalitate, expertiză financiară și audit. Modificarile frecvente suferite de legislatia fiscala din Romania, precum si de lipsa de claritate a multor prevederi legale din domeniu creeaza confuzii si dificultati cu privire la implementarea de catre societatile comerciale a unor politici si practici fiscale eficiente, si in acelasi timp lipsite de riscuri fiscale semnificative. Echipa noastra s-a specializat in domeniul taxelor si impozitelor, iar prin experienta acumulata, avocatii nostri, alatrui de colaboratorii nostri specilizati in acest domeniu,  va pot oferi cele mai avantajoase solutii fiscale.

 • Securitate sociala și relații de muncă. SIRBU & SIMA S.C.A., prin departamentul specializat, ofera clientilor sai, persoane fizice sau juridice, consultanta, asisitenta si reprezentare in orice cauza referitoare la aceasta materie, pe baza experientei acumulate de catre avocatii nostri.

 • Proprietate intelectuală și mass-media. SIRBU & SIMA S.C.A., prin avocatii sai specializati, va ofera intraga gama de servicii juridice legate de acest domeniu al dreptului.

 • Protecția consumatorului și concurența. Departamentul specializat in aceasta materie din cadrul SIRBU & SIMA S.C.A. asigura cu succes servicii de asistenta juridica si reprezentare privind practicile economice care intra sub incidenta dreptului concurentei.

 • Dreptul familiei și succesiuni. Avocatii SIRBU & SIMA S.C.A. atribuie acestui domeniu o importanta majora si sunt alaturi de clienti prin acordarea de sprijin, consiliere, asistenta juridica, reprezentare in diferitele raporturi reglementate de dreptul familiei.

 • Stare civilă și cetățenie. In aceasta materie avocatii SIRBU & SIMA S.C.A., pe baza vastei experiente acumulate va ofera consultanta, asistare si reprezentare atat pentru cetatenii romani, cu sau fara domiciliu stabil in Romania, cat si pentru cetatenii straini.

 • Litigii, mediere și arbitraj. In domeniul litigiilor, avocatii SIRBU & SIMA S.C.A. asigura cu succes servicii de asistenta juridica si reprezentare in fata tuturor instantelor de judecata (judecatorie, tribunal, curte de apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie,  Curtea Constitutionala, instante de arbitraj comercial). Avocatii Sirbu&Sima SCA sunt alaturi de clientii lor atat in faza pre-litigioasa(prin mediere, arbitraj), cat si in faza procesuala, respectiv post-procesuala(punerea in executare a hotararilor).

 • Piețe de capital, bănci și asigurări. ASIGURARILE SI REASIGURARILE implica aspecte juridice numeroase si deosebit de variate, cu atat mai mult cu cat piata asigurarilor este una foarte dinamica.  SIRBU & SIMA S.C.A. s-a implicat intr-o intensa activitate specifica profesiei in aceasta materie,  avocatii nostri specializati putand sa va asiste/consulte/reprezinte in numeroase cauze din domeniul asigurarilor. Totodata, echipa noastra s-a specializat in domeniul dreptului bancar, iar, alaturi de colaboratorii nostri, in cel al pietei de capital.


CLIENTII NOSTRI. Prin comunicarea deschisa, eficienta si atentia pentru detalii, am reusit sa castigam increderea si fidelitatea clientilor nostri. Solutiile personalizate, bine documentate si intelegerea mediului de afaceri ne-au ajutat sa dezvoltam un portofoliu bogat si diversificat de clienti printre care :

 • AsusTek reprezentanta in Romania,
 • Jura  Elektoapparate AG reprezentanta in Romania,
 • Mondi Business Paper,
 • Europa Grup Imobiliare,
 • Liad Leasing,
 • Humanic,
 • Brand Support si
 • Matra Int.

IMPLICAREA IN COMUNITATE. Sustinem Asociatia parintilor copiilor autisti din sectorul 6 in demersurile legale.


REZULTATELE NOASTRE. Prin suportul juridic complex si bine documentat, profesionalismul si orientarea catre rezultate cu care ne-am sustinut clientii, am reusit in anul 2009 sa atingem o cifra de afaceri de aproximativ 250 000 lei. Pentru anul 2010 estimam o dublare a cifrei de afaceri, pana la 500 000 lei. Aceasta estimare se bazeaza pe rezultatele inregistrate in primul trimestru din 2010, aproximativ 150 000 lei.


 

sca Sirbu & Sima

Adresa: Bd. UNIRII nr.68, sector 3, Bucuresti
Tel: 021 / 32.33.000; 0725.999.998
Fax: 021 / 32.222.23
Email: office@sirbusima.ro
Cod fiscal: RO24419759
Dec. barou: 1982 din 06.07.2008
Prezentare S.C.A. SIRBU SIMA
 

Noutati

25 decembrie 2009

SIRBU & SIMA este selectata ca reprezentat legal reprezentantei Asus Tek in Romania. [...]

15 decembrie 2009

SIRBU & SIMA este selectata ca reprezentat legal reprezentantei Asus Tek in Romania. [...]