Clientii despre SCA SIRBU & SIMA

 
Marius SANDU
 
<strong>Mondi</strong> Business Paper
 

Marius SANDU

Mondi Business Paper

 
„Pe parcursul colaborarii noastre de 3 ani, Societatea Civila de Avocati Sirbu & Sima ne-a oferit cu profesionalism suportul legal solicitat pentru problemele curente ale companiei. Aceasta echipa de tineri avocati a identificat cu succes solutii potrivite necesitatilor noastre.”

Mondi Group – unul dintre cei mai importanti producatori internationali de hartie si ambalaje cu o cifra de afaceri de peste 6 mld euro. Cu reprezentante in aproximativ 35 de tari, Mondi Group are peste 33 000 de angajati. Compania este listata la Bursa din Londra (85%) şi JSE (15%).
 

 
Jorg HOLGER
 
<strong>JURA</strong> Elekroapparatte
 

Jorg HOLGER

JURA Elekroapparatte

 
„Interesele companiei noastre au fost reprezentate cu succes prin abilitatea de a gandi strategic si de a oferi solutii optime a echipei Societatea Civila de Avocati Sirbu & Sima. Speram sa colaboram la fel de eficient si in continuare!”

  Suisse Coffee SRL este parte a JURA Elektroapparate AG, companie fondata in anul 1931, cu sediul in Elvetia. Cu o cifra de afaceri de 370 de milioane CHF, Jura Elecktroapparate este unul din cei mai renumiti producatori de aparate pentru prepararea cafelei complet automate din lume.
 

 
Itai GOLAN
 
<strong>Liad</strong> LEASING
 

Itai GOLAN

Liad LEASING

 
“Profesionalismul, eficienta si pasiunea de care dau dovada sunt principalele motive pentru care consideram Societatatea Civila de Avocati Sirbu & Sima alegerea optima pentru noi in materie de servicii juridice.”

    Liad Leasing - Liad este o companie de leasing si inchiriere de autovehicule. Compania furnizeaza servicii de Leasing Financiar si Operational, si intretine o flota de masini pentru inchiriere pe termen scurt. Totodata Liad este autorizat ca dealer pentru autovehiculele marca TATA.
 

 
Ciprian Donciu
 
<strong>Asus Tek</strong> Romania
 

Ciprian Donciu

Asus Tek Romania

 
  "Societatea Civila de Avocati SIRBU & SIMA, membra a Baroului Bucuresti, este formata dintr-o echipa puternica de avocati tineri si dinamici. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."

  AsusTek Romania, reprezentanta din Romania a grupului ASUS, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.
 

 
Margareta Manic
 
<strong>Europa</strong> Group Investment
 

Margareta Manic

Europa Group Investment

 
“Cand ne referim la Societatatea Civila de Avocati Sirbu & Sima implicit ne referim la o echipa de tineri avocati profesionisti, care inteleg ca o comunicare deschisa si eficienta reprezinta cheia celor mai bune colaborari in afaceri.”

Europa Group Imobiliare - Europa Group Inc. este o companie cu o ascensiune foarte rapida si prospera pe piata international, care activeaza in doua mari domenii: Franciza Hoteliera si Investitii si Dezvoltari Proiecte Imobiliare. 

 

 
Stefania Harabagiu
 
<strong>Brand</strong> Support
 

Stefania Harabagiu

Brand Support

 
    “Siguranta este una din virtutile pe care le cautam cel mai mult intr-o colaborare si care este cel mai greu de gasit. Societatea Civila de Avocati Sirbu & Sima reprezinta pentru noi un partener pe care ne putem baza . Va multumim pentru profesionalismul si pregatirea de care ati dat dovada!”

    Brand support - prima companie romaneasca dedicata Trade Marketing-ului. Compania se ocupa în principal de procesul de creaţie şi se angajeaza să stimuleze intelectual şi emoţional consumatorul final pentru a alege mărcile promovate. Cifra de afaceri a Brand support este de 400 000 euro fara TVA.
 

 
Idriceanu Carmen
 
<strong>Humanic</strong> Romania
 

Idriceanu Carmen

Humanic Romania

 
" Ne-a facut intotdeauna placere sa colaboram cu Societatea Civila de Avocati Sirbu&Sima. Am fost impresionati de atentia pentru detalii si de solutiile personalizate pe care ni le-au oferit."

Humanic  - unul dintre cei mai mari retaileri de incaltaminte din Austria. Humanic este o filială a Leder und Schuh cu sediul central în Graz care comercializeaza produse in 10 tari europene.

 

 
 

sca Sirbu & Sima

Adresa: Bd. UNIRII nr.68, sector 3, Bucuresti
Tel: 021 / 32.33.000; 0725.999.998
Fax: 021 / 32.222.23
Email: office@sirbusima.ro
Cod fiscal: RO24419759
Dec. barou: 1982 din 06.07.2008
Prezentare S.C.A. SIRBU SIMA
 

Noutati

25 decembrie 2009

SIRBU & SIMA este selectata ca reprezentat legal reprezentantei Asus Tek in Romania. [...]

15 decembrie 2009

SIRBU & SIMA este selectata ca reprezentat legal reprezentantei Asus Tek in Romania. [...]